Leuven, let’s meet together

Steven | Random Thoughts | Tuesday, 04 July 2006

“Als ik nog eens in Leuven ben ..”, ik mailde het daarstraks nog naar een conculega. Hoe absurd, ik woon in Leuven! Maar ben inderdaad zelden hier. Over het algemeen toch zeker een 12 uur per dag van huis, en als er dan ‘s avonds al eens iets te doen is is dat ook zelden een thuismatch (Brussel, Antwerpen, ..).

Nochtans weet ik dat er redelijk wat mensen uit de sector (new media/interactieve marketing/.. ) in Leuven wonen en/of werken. Alleen zien we elkaar hier nooit.

Daarom denk ik er aan een networking group op te richten in Leuven. De LIMNG (cool name tbc) Leuvense Interactieve Media Networking Group. Een ontmoetingsplatform voor mensen die zowat met dezelfde dingen bezig zijn. De bedoeling zou dan zijn eens in de maand of om de 2 maanden samen te komen, een sessie te doen, en voor de rest gezellig bijbabbelen met een hapje en een drankje. In Leuven uiteraard, niet enkel voor Leuvenaars.

Zijn er nog mensen in geïnteresseerd? Laat het me weten, via email of via de comments. Als ik een stuk of 10 professionals (van verschillende bedrijven, sympathisanten uiteraard ook welkom) bij elkaar kan vinden denk ik er serieus mee door te gaan.

We asked MUSE

Steven | marketing, advertising & campaigns | Tuesday, 04 July 2006

I blogged about it on the These Days blog but present you the interview right away. It was fun to interview them. Very nice guys.

You can download the video @ askmuse.be

SEM = Search Engine Maffiapraktijken

Steven | Google | Tuesday, 04 July 2006

Sinds vorige week vrijdag in het nieuws (in Datanews), en pretty hot: het nieuwe SEO schandaal.
Schurk van dienst: Publicityweb
(more…)