Rush

Steven | Random Thoughts | Friday, 09 December 2005

Ken je het? Van die dagen waar je ‘s morgens een redelijk serieuze TODO list opstelt waar vervolgens de rest van de dag bijna niets op wordt doorgestreept en er enkel dingen bijkomen? Waar je niet of nauwelijks tijd hebt om te eten? Waar je de ene uitgebreide telefoon na de andere hebt? Waar je 1000 problemen oplost waar je ‘s morgens nog geen weet van had? Waar je súper productief bent, maar toch het gevoel hebt dat je nog heel veel dingen niet hebt gedaan?

Wel, vandaag was zo’n dag, en morgen wordt er waarschijnlijk nog zo één.

Eerlijk gezegd heb ik er een haat-liefde verhouding mee. Ik hou van de rush, de uitdaging, de oplossingen. Ik hou ervan mezelf te geven. Zelfs met de mentale uitputting die er mogelijk op volgt kan ik behoorlijk omgaan. Maar ik vind het altijd zo sneu (hihi) voor de dingen die niet gedaan raken en ook zeer dringend zijn. Het gevoel dat je, wat sommige zaken betreft, je job niet goed kan doen. Het besef dat je iets dringend of beter ASAP zou moeten doen, maar er gewoon geen tijd voor hebt.
Misschien moet ik me toch maar eens gaan verdiepen in time management. Hoewel het in een nauw in elkaar passende dag zonder marges waarschijnlijk enkel contraproductief zou kunnen werken ;)