Year of my blog

Steven | Random Thoughts | Tuesday, 22 March 2005

Nadat ‘ze’ de voorbije 2 jaar steeds hebben uitgeroepen tot het jaar van de blogs, wordt het misschien eens tijd om het gegeven zelf nog eens te herbekijken.
En als het hier allemaal niets uithaalt is het nog eens een goede gelegenheid om het excelente Nucleus nog eens uit de kast te halen. Nucleus, waar mij naam nog ergens in de uiterst vroege changelog te vinden is, is uitgegroeid tot een professioneel systeem met wereldfaam. Het bewijs dat internet de mondiale grenzen ruim overstijgt en je ook in het kleine België kan meespelen. Uiteraard gaan we voor niet minder ;)

Het enige wat me nog rest is het boeltje hier nog wat stylen, waar ik overigens zwáár tegen op zie. Een noodzakelijk kwaad.
Als we al zover komen zal ik trachten vanuit een redelijk professionele ondertoon te spreken over onderwerpen als daar zijn: interactieve marketing, de crossmedia mix, communicatiestrategieën en -theorieën, webontwikkeling, .. en meer van dien. Kortom alles wat in het verlengde ligt van mijn opleiding (communicatiewetenschappen KUL) en mijn job (multimedia developer These Days)

U hoort nog van ons.